Vind een passende
technische vacature

Nieuwste vacatures Bekijk alle vacatures

Schrijf je nu in

Technodeal is gespecialiseerd in het uizenden van technisch personeel.
Wil jij ook aan de slag en heb je ervaring in de techniek, productie en/of bouw, dan leren wij jou graag kennen! Neem contact met ons op.

Deze mensen gingen je voor
Luis Bankwerker/lasser
Maksims Betonstaalverwerker
Sjaak Betonstaalverwerker
Maciej Mallenmaker hout
Dirk Lijmer natuurstenen keukenbladen
Maksims Betonstaalverwerker
Sjaak Betonstaalverwerker

Over technodeal

Sterk in technisch personeel

Technodeal is een uitzendbureau dat aangesloten is bij de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen, is een in het register Normering Arbeid opgenomen NEN 4400-1 gecertificeerde onderneming en werkt volgens ons eigen KAM-systeem, waardoor wij continue werken aan de optimalisering van onze dienstverlening. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner voor ondernemingen die personeel inlenen.

bijvoorbeeld bij re-integratie- en outplacement bureaus, bij interne loopbaancentra, bij het UWV, bij gemeenten of als zelfstandig ondernemer.

 

De dagelijkse organisatie van de beroepsvereniging bestaat uit het dagelijks bestuur, de verenigingscoordinator, het secretariaat en de vele commissies. Meer weten? Contact ons.

"Vakmanschap is onze boodschap"
Transparant en eerlijk

Of wij jóuw baan hebben, ligt aan jouw achtergrond en wensen. Voor kandidaten met technisch inzicht  en 2 rechterhanden hebben wij volop mogelijkheden! Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, kom dan persoonlijk met ons kennis maken.

Persoonlijk, meedenkend en betrokken

Laat ons meezoeken om voor jou een leuke baan te zoeken, die past bij jou! Ook tijdens jouw baan bij Technodeal zorgen we er samen voor dat je met plezier naar je werk blijft gaan. 

Specialist

Wij kiezen bewust voor de technische branche, omdat wij over jarenlange vakspecifieke kennis en ervaring beschikken en vacatures op maat kunnen aanbieden. Vakmanschap is onze boodschap!